O nama

Mobile Desktop & Electronics Development je tim mladih , inovativnih i obrazovanih ljudi s dugogodišnjim iskustvom u raznim područjima IT industrije.

Uspješno surađujemo sa nekoliko europskih tvrtki već duži niz godina , a Vama , našim poštovanim sadašnjim i budućim partnerima i korisnicima nudimo brzu, efikasnu , kvalitetnu , a iznad svega jeftinu uslugu na području Hrvatske.

Najvećim dijelom smo fokusirani na izradu i razvoj inovativnih rješenja iz područja elektronike i ugradbenih računalnih sustava. Radili smo na brojnim različitim projektima po osobnom angažmanu ili kao vanjski suradnici.  Dugogodišnji rad na velikom broju različitih multidisciplinarnih projekata, rezultirao je vrijednim iskustvom iz inženjerske prakse , koji je temeljen na izvrsnim teoretskim znanjima.

S vremenom smo pribavili veliki broj testne opreme, alata i instrumenata čime smo postali jaka konkurencija na tržištu. Specijalizirali smo se za brzi razvoj prilagođenih sklopovskih i programskih rješenja. To uključuje sustave za kontrolu pristupa , sustave za automatizaciju , kontrolere za električne motore , senzorske mreže , sustave za naplatu , sustave za prikupljanje podataka , sustave za nadzor baterija, LED kontrolere i mnoge druge.